ADOPTA bucurie – STOP Abandon | alatura-te campaniei ASPA Bucuresti, incurajata de ANSVSA

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), instituție publică subordonată Consiliului General al Mun. București, lansează campania STOP ABANDON în cadrul galei cu același nume.

Problema abandonului de animale pe domeniul public și în adăposturi este una la nivel local și național. În primele 10 luni ale acestui an în centrele ASPA au fost cedați 447 de câini, adică 21%, din totalul câinilor intrați în cele 3 centre ASPA.

Campania are scopul de a combate fenomenul abandonului animalelor pe domeniul public, de a descuraja cedările în adăposturi și de a promova adopțiile. Totodată propune soluții pentru prevenirea abandonului.

In continuare, conform angajamentului de a fii ambasadorii celor care nu cuvanta, ca urmare a participarii reprezentantilor ANSVSA la Gala STOP ABANDON organizata de ASPA Bucuresti, am ales 3 caini fara stapan din adaposturile ASPA  in incercarea de a le gasi o familie de care au asa mare nevoie:🐶Donnie a petrecut aproape 3 săptămâni (15.10.2019 data de intrare) în centrul de adopții ASPA Bragadiru. Este un cățel special și optimist, ce emană multă energie pozitivă. Știe că doar așa poate cuceri multe inimi și speră ca un om să-i ofere șansa unei vieți normale. Donnie are 4 ani, este foarte cuminte și nu își mai dorește să trăiască singur…Locul său este într-un cămin alături de tine.

Sună la ASPA Bragadiru și stabilește detaliile adopției.
ASPA Bragadiru: 0734 301 394🐶Albița are doar 1 an și este o cățelușă foarte cuminte. Se află în centrul de adopții ASPA Bragadiru din 25.09.2019, iar timpul trece foarte greu pentru ea, fără joacă și fără dragoste. A fost foarte încântată de ședința foto și bucuria s-a citit pe chipul său. Albița se va integra ușor într-un cămin.

Sună la ASPA Bragadiru și stabilește detaliile adopției.
ASPA Bragadiru: 0734 301 394🐶Bruno este un metis de Border Collie și-a văzut stăpâna pentru ultima oară pe 25.07.2019, când aceasta a hotărât să-l cedeze. De atunci a suferit continuu, neînțelegând de ce persoana care l-a crescut de mic l-a abandonat la centrul ASPA Bragadiru…Cu ocazia acestei ședințe foto, Bruno și-a recăpătat speranța că undeva există și pentru el un om care-l va vedea și-l va adopta. Bruno, în vârstă de 3 ani, speră ca noul stăpân să-l iubească sincer și să nu-l părăsească niciodată.

Sună la ASPA Bragadiru și stabilește detaliile adopției.
ASPA Bragadiru: 0734 301 394Pentru alti catei, va invitam sa accesati site-ul si http://aspa.ro/ #adoptabucurie

 

Categories:

Tags:

No responses yet

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  7 + 3 =

  Gaseste-ne

  Adresa:
  Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr. 1, Corp D1, Sector 1, Cod Poştal 013701

  Telefon: 021.312.49.87, Fax: 021.312.49.67

  Program:
  Luni-Joi: 8:30AM–5:00PM

  Vineri: 8:30AM–2:30PM